top of page

SLAAPKAMER

De slaapkamer is de plek waar de dag zich start en de dag zich afsluit. Misschien zelfs het persoonlijkste plekje van het hele huis. Een slaapkamer moet rust kunnen bieden na een drukke dag, een plek waar je je even kunt afsluiten van de buitenwereld. Wij willen er graag voor zorgen dat de slaapkamer perfect aansluit bij jouw dromen. Onze op maat gemaakte houten meubels voor de slaapkamer kunnen hiervoor de oplossing zijn.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een houten bed op maat (in bijvoorbeeld massief eiken) of een slaapkamerkast op maat, maar kunt u maar niet het juiste ontwerp vinden? Wij denken graag mee. Ben je op zoek naar een rustig ogend geheel? Dan zouden luxe nachtkastjes van beuken met een tint van eiken hiervoor ideaal zijn. We kunnen zelfs al deze meubels op elkaar laten afstemmen, hoe gaaf is dat? Massief hout brengt niet alleen een mooie uitstraling met zich mee, maar zorgt er ook voor dat je wakker wordt met een heerlijke natuurlijke geur van hout in de slaapkamer. Over ontspannen wakker worden gesproken!

Naast houten meubels voor de slaapkamer zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van prachtige houten opbergruimtes voor op de slaapkamer. Van een inbouwkast voor je mooie collectie schoenen tot aan zwevende kastjes voor boven het bed om je boeken op te bergen: wij zorgen voor een uniek en luxe product dat jaren meegaat! Wil jij ook je slaapkamer omtoveren tot een plek waar je écht tot rust kunt komen? Neem dan snel contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Prijsrange: €750,- tot €3.500,-

Meer informatie:

bottom of page