top of page

HOUTEN BED OP MAAT
 

Bij Boys With Wood geloven we dat uw slaapkamer een persoonlijke plek moet zijn waar u volledig kunt ontspannen. Daarom werken we samen met u om uw ideale houten bed op maat te ontwerpen. Van het kiezen van de houtsoort tot het selecteren van de afwerking en details, elk aspect wordt zorgvuldig afgestemd op uw smaak en behoeften.

Op de foto's hierboven zie je de houten bedden die wij op maat hebben gemaakt voor het Besiendershuis. Ook hier is gebruik gemaakt van esdoorn, eiken en beuken; afgewerkt met Osmo hardwax olie. Bij het design van de bedden is rekening gehouden met de mogelijkheid dat de resident in de late uren door kan werken. Het hoofdeinde is tevens een rugleuning. Gecombineerd met het schrijverstafeltje ontstaat er een comfortabele zithouding om nog eens even de laatste versie van je script/film/fotoserie door te nemen. Klaar? Dan kunnen de poten worden ingeklapt en kan het schrijverstafeltje aan de muur worden gehangen en fungeert het vervolgens als wanddecoratie. 

Met een op maat gemaakt houten bed van Boys With Wood bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en een tijdloos design. Onze bedden worden met de hand gemaakt en zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan. Creëer een warme en uitnodigende slaapkamer met een houten bed op maat van Boys With Wood. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw droombed werkelijkheid worden!

bottom of page