top of page

LUXE NACHTKASTJE
 

Luxe nachtkastjes zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een echte eyecatcher zijn en bijdragen aan de algehele sfeer van je slaapkamer! Zo heb je alles binnen handbereik en kun je genieten van de luxe uitstraling.

Het luxe nachtkastje van hout dat je hierboven ziet, is op maat gemaakt in opdracht van het Besiendershuis in Nijmegen. Bij dit specifieke project is er gekozen voor het gebruik van hoogwaardig eiken en beuken, wat een doorlopend thema vormt binnen het gehele ontwerp. De vormgeving van het luxe design nachtkastje is strak en eigentijds, met subtiele verwijzingen naar meubels uit de jaren 60 en 70. Dit geeft het nachtkastje een uniek karakter en een vleugje retro-charme.

Om het design nachtkastje te voorzien van een prachtige afwerking, is er gebruikgemaakt van Osmo Olie. Deze hoogwaardige olie beschermt niet alleen het hout, maar zorgt ook voor een mooie natuurlijke uitstraling en een warme glans. Het nachtkastje straalt hierdoor een gevoel van luxe en vakmanschap uit.

Ben jij ook op zoek naar luxe nachtkastjes die perfect aansluiten bij de stijl en inrichting van jouw slaapkamer? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die er zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar jouw ideeën en kunnen deze omzetten in werkelijkheid. Of je nu een specifiek ontwerp in gedachten hebt of op zoek bent naar professioneel advies, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart je glas water naast je bed kunt neerzetten en kunt genieten van een perfect passend nachtkastje dat een prachtige aanvulling vormt op jouw slaapkamer interieur.

bottom of page