top of page

WANDMEUBEL OP MAAT

Een wandmeubel op maat is dé oplossing om meer opslagruimte toe te voegen aan je huis, zonder dat het te veel ruimte inneemt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte unieke en stijlvolle wandmeubels van hoogwaardig hout, die zowel functioneel als mooi zijn.

Op zoek naar een wandkast die je collectie boeken een mooi plekje in de woonkamer geeft? Of misschien wil je wel je antieke servies tentoonstellen in de keuken? Wij zorgen er voor dat de wandkast op maat gemaakt wordt voor jouw specifieke doel. Geen doel, maar wil je gewoon een eyecatcher van een wandkast? Ook daarvoor ben je bij ons op de juiste plek!

Bij Boys with Wood geloven we in duurzaamheid en kwaliteit. Onze op maat gemaakte wandkasten zijn dan ook gemaakt om lang mee te gaan en om een stijlvol statement te maken in jouw huis. Of je nu een moderne of landelijke stijl wilt, wij maken een wandmeubel op maat die perfect past bij jouw interieur!

 

Bovendien bieden onze wandkasten veel opbergruimte, zodat je al je spullen netjes kunt opbergen en toch een stijlvolle uitstraling aan je ruimte kunt geven. Wil je schuifdeuren of een open wandkast? Een eiken houten designkast? Een luxe inbouwkast? Alles is mogelijk!

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke, stijlvolle en duurzame op maat gemaakte wandmeubel van de hoogste kwaliteit, dan ben je bij Boys with Wood aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw ideeën werkelijkheid kunnen maken. Wie weet maken wij binnenkort een wandkast op maat die perfect past bij jouw smaak en interieur.

Prijsrange: €3.000,- tot €11.000,-

Meer informatie:

bottom of page