top of page

TUININRICHTING

Zoals het opgaat voor het huis, zo gaat het ook op voor de tuin. Smaken verschillen echter erg als het gaat over een tuininrichting. De een houdt van wilde planten en wil niets liever zien dan een groen gazon terwijl de andere een strak betegelde achtertuin wilt. Voor welke tuininrichting je ook kiest, houten tuinmeubels zullen altijd toevoeging zijn aan het geheel. Denk hierbij aan een mooie tuintafel of een eigentijdse plantenbak van hout!

Misschien ben je wel op zoek naar een stukje schaduw in de achtertuin... Waar je heerlijk een boek kunt lezen of gezellig kunt borrelen. Dan is een houten pergola perfect voor jou! Onze gecombineerde kennis van ontwerp en hout zetten wij graag in om een échte blikvanger neer te zetten waar je jaren lang plezier van kunt hebben!

Of misschien loopt er wel een vriendelijke viervoeter door je woning en heeft deze een eigen plekje nodig... Wij ontwerpen graag een luxe hondenhok van hout dat geheel veilig is voor je beste vriend! Deze kan natuurlijk in de tuin gezet worden, maar ook binnenshuis zal een luxe hondenhok van hout niet misstaan.

Hout dat zich buiten bevindt, is continu onderhevig aan het reilen en zeilen van de natuur. Daarom zorgen wij ervoor dat wij alle houten tuinmeubels afwerken op zo’n manier dat het zeker de komende jaren mee zal blijven gaan. Duurzaamheid is ons vaandel en zo zorgen we ervoor dat je tuin er altijd mooi uit zal zien. 

Kortom, eigenlijk alles wat je nodig hebt om het buiten in de tuin helemaal naar je wensen te laten zijn, kunnen wij voor je maken van hout! Van tuintafels tot schuttingen, van plantenbakken tot een luxe hondenhok van hout. Wij helpen je graag met je tuininrichting!

Prijsrange: €500,- tot €2.500,-

Meer informatie:

bottom of page