top of page

PLANTENBAKKEN OP MAAT
 

Plantenbakken op maat zijn de perfecte oplossing om een prachtige groene oase toe te voegen aan buitenruimtes waar je geen aarde kunt storten. Plantenbakken van hout zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je tuininrichting, maar ook zeer praktisch! Bijvoorbeeld om een afbakening of beschutting te creëren rondom een terras of zitgelegenheid.

Onze plantenbakken op maat zijn vervaardigd uit gerecycled jatoba hardhout, een duurzame en weerbestendige houtsoort die uitstekend geschikt is voor buitengebruik. Het gebruik van dit hout zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar draagt ook bij aan een milieubewuste keuze. De planken van de plantenbakken zijn zorgvuldig afgewerkt met drie lagen hoogwaardige Sikkens buitenlak. Dit zorgt voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en een mooie afwerking. Daarnaast bekleden wij de binnenkant van de bakken met anti-worteldoek, zo bescherm je de wortels van de planten optimaal!

Onze plantenbakken op maat zijn ontworpen en vervaardigd om vele lentes mee te gaan. We streven naar duurzaamheid en kwaliteit en staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw plantenbakken van hout er net zo mooi bij staan als de planten die je erin laat groeien. Ons team denkt graag met je mee over de beste vormen en houtsoorten die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften. Zo zijn mensen vaak op zoek naar langwerpige plantenbakken voor buiten, maar is de perfecte maat niet te vinden. Wij maken jouw langwerpige plantenbakken voor buiten op maat, zodat het perfect past!

Ben je geïnteresseerd in onze plantenbakken en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder en kijken ernaar uit om jouw buitenruimte te transformeren tot een groene oase vol prachtige bloemen en planten.

bottom of page