top of page

LUXE HONDENHOK
 

Een luxe hondenhok van hout voor buiten is niet alleen mooi om te zien, maar dient ook als een veilige haven voor je trouwe viervoeter! Het biedt verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar ook tegen diverse andere weersomstandigheden. Zo kan jouw hond zorgeloos buiten in de tuin rondlopen of heerlijk slapen in zijn eigen comfortabele verblijf.

 

Neem bijvoorbeeld het luxe houten hondenhok dat je hierboven op de foto ziet. Dit prachtige exemplaar is met veel zorg vervaardigd, speciaal voor Cato. Het hok heeft een stevig frame van vurenhout en is prachtig betimmerd met gerecycled grenenhout. Zowel de vloer als het dak zijn gemaakt van duurzaam gerecycled jatoba, wat zorgt voor een solide en milieuvriendelijke constructie. Om het hondenhok te beschermen en een mooie afwerking te geven, is er gebruikgemaakt van een hoogwaardige zijdeglans buitenlak van Sikkens. Zo blijft het hok er jarenlang prachtig uitzien!

 

Ben je op zoek naar een fraai buitenverblijf voor jouw geliefde beestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden op maat gemaakte luxe hondenhokken van hout die perfect passen in jouw tuin. Onze vakmensen staan altijd klaar om een uniek en kwalitatief hoogstaand hondenhok te bouwen dat aan al jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of juist een modern en eigentijds hondenhok, wij zorgen ervoor dat het aansluit bij jouw stijl en de behoeften van jouw huisdier. Zo heb je altijd een uniek hondenhok dat zowel functioneel als een eyecatcher is!

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw huisdier een comfortabele en veilige plek heeft in jouw tuin. Wij staan altijd klaar om een hondenhok van hout te bouwen die perfect past in jouw tuin en een feestje is voor het dier.

bottom of page