top of page

ZITMEUBEL
 

Deze op maat gemaakte kast/zitmeubel, geconstrueerd uit massief eiken timmerpaneel op een zwart gespoten metalen frame, is op maat gemaakt voor de klant.

De vraag van de klant was om een kast te maken rondom het raamkozijn waar ook op gezeten kon worden, om zo van het uitzicht te kunnen genieten. De lage kast is dus extra verstevigd en zou gemakkelijk een verjaardagsfeest overleven. De deurtjes van de strakke kast zijn zo gezaagd dat de tekening van het ene deurtje, doorloopt in de ander. Achter de deurtjes bevindt zich veel bergruimte om spullen te plaatsen die het liefst aan het zicht onttrokken worden. Daarnaast staat de hoge kast, die juist de gelegenheid biedt om spullen te bergen die wel gezien mogen worden.

De kast bestaat uit twee delen, hoewel dat niet zichtbaar is omdat de meest rechter staander van de lage kast, verborgen is achter het meest rechter deurtje. Doordat hij uit twee delen bestaat, past deze precies tussen de twee muren. Maar de kast is dus ook demonteerbaar en eventueel mee te verhuizen naar een nieuwe woning.

Ook een voor u persoonlijk ontworpen wandkast/zitmeubel? Neem contact met ons op!

bottom of page