top of page

BADKAMERKAST OP MAAT
 

Eigenlijk zegt het woord het al, een badkamerkast is een kast die speciaal ontworpen is voor gebruik in de badkamer. Het biedt opslagruimte voor handdoeken en andere badkamerartikelen, en het is belangrijk dat de kast bestand is tegen het wisselende vochtigheidsniveau in deze ruimte. Bij Boys With Wood begrijpen we dit en daarom maken wij jouw houten badkamerkast op maat, zodat deze perfect past in jouw badkamer en bestand is tegen de vochtige omstandigheden.

Heb je specifieke wensen voor jouw badkamerkast? Geen probleem! Samen met jou gaan we kijken naar wat perfect past bij jouw visie en de stijl van je badkamer. We kunnen badkamerkasten op maat maken met lades en deurtjes, zodat je jouw spullen georganiseerd kunt opbergen. Maar ook voor open badkamerkasten op maat kun je bij ons terecht. We denken graag met je mee om een oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet.

Het hout dat gebruikt is voor het bovenstaande voorbeeld van een badkamerkast op maat, is afkomstig van een oude woonboot. De steigerplanken van bankirai en jatoba zijn zorgvuldig geschaafd en geschuurd voordat ze werden omgetoverd tot dit prachtige badkamermeubel met lades. Om het hout te beschermen en een optimaal resultaat te bereiken, is het geheel afgewerkt met enkele lagen pantserlak en tung-olie.

Ben jij ook op zoek naar een luxe wastafelkast van massief hout die speciaal op maat gemaakt is voor jouw badkamer? Of heb je interesse in andere houten badkamermeubels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

bottom of page