top of page

BADKAMERMEUBEL VAN HOUT

Een badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte. Het is namelijk een plek waar je jezelf kunt verzorgen en ontspannen, waar je even tot rust kunt komen. Een luxe badkamermeubel van massief hout kan helpen bij het creëren van een stijlvolle en warme sfeer in deze ruimte.

Bij het ontwerpen van massief houten badkamermeubels zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van badkamerkasten die op maat gemaakt kunnen worden:

 • Badkamerkasten: Van kleine wandkastjes tot grote luxe opbergmeubels, wij ontwerpen badkamerkasten op maat in alle soorten en maten. Zo kunnen we bijvoorbeeld een lage kast onder de wastafel maken of een hoge kast voor het opbergen van handdoeken en andere toiletartikelen.
   

 • Wastafelmeubels: Onze wastafelmeubels zijn speciaal ontworpen zijn om een wastafel op te plaatsen. Een wastafelmeubel van massief hout kan een unieke en warme uitstraling geven aan de badkamer.
   

 • Spiegelkasten: Dit zijn luxe badkamermeubels met spiegels aan de voorkant en opbergruimte aan de achterkant. Een spiegelkast van massief hout kan een echte eyecatcher zijn in de badkamer.
   

 • Open rekken: Open rekken zijn rekken die aan de muur bevestigd worden en waarop decoratieve voorwerpen en handdoeken geplaatst kunnen worden. Een open rek van massief hout kan een mooie en natuurlijke touch geven aan de badkamer.
   

 • Badkamerbankjes en krukjes: Een bankje of krukje is niet alleen praktisch, maar ook een heel sfeervol badkamermeubel van hout. Wij ontwerpen en bouwen bankjes en krukjes op maat, die perfect passen bij de rest van het badkamermeubilair.
   

Bij Boys With Wood werken we samen met onze klanten om hun ideale badkamermeubels van massief hout te ontwerpen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de meubels perfect passen bij de stijl en persoonlijkheid van onze klanten.

Prijsrange: €1.500,- tot €4.500,-

Meer informatie:

bottom of page