top of page

WERKTAFEL

Als je op zoek bent naar een houten werktafel voor in je werkplaats of garage, wil je er zeker van zijn dat deze aan alle eisen voldoet. Of het nu gaat om het werken met hout, metaal of andere materialen, een solide en duurzame werkbank is onmisbaar voor elke klusser en professional. Bij meubelmakerij Boys With Wood begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij gespecialiseerde massief houten werkbanken aan die aan al jouw eisen voldoen.

Onze werkbanken worden gemaakt van houtsoorten zoals eiken, beuken en esdoorn. Deze houtsoorten staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid en zijn daardoor perfect geschikt voor werkbanken die zwaar werk moeten kunnen dragen. Daarnaast hebben deze houtsoorten ook een prachtige uitstraling, waardoor de werktafels niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie aanvulling vormen op elke werkplaats.

Of je nu op zoek bent naar een houten werkbank op wielen en met deurtjes of een werkbank die perfect past in dat ene hoekje van je garage of werkplaats. Wij begrijpen dat elke maker unieke behoeften heeft als het gaat om werkbanken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen werktafel op maat te laten maken. Van afmetingen en hoogte tot het aantal lades en de dikte van het werkblad, wij kunnen het allemaal voor je regelen. Zo weet je zeker dat je een werkbank hebt die perfect past bij jouw werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort jouw eigen op maat gemaakte werktafel in de garage staan!

Prijsrange: €2.000,- tot €5.000,-

Meer informatie:

bottom of page