top of page

DESIGN BIJZETTAFEL
 

Een bijzettafel is zonder twijfel een van de veelzijdigste meubelstukken die je kunt kopen. Het biedt ontelbare mogelijkheden en kan werkelijk dienst doen voor allerlei doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een plek om boeken neer te leggen, een handig oppervlak nodig hebt voor je thee of koffie bij de bank, of zelfs een sokkel wilt hebben waarop je een prachtig kunstwerk kunt plaatsen, een design bijzettafel is de perfecte luxe oplossing. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je bijzettafels door het hele huis kunt vinden, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de hal.

De luxe design bijzettafel die we hier presenteren, is met vakmanschap op maat gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen zoals purperhart, eiken en berken. Het tafelblad heeft een opvallende uitstraling, alsof het gelakt is, maar in werkelijkheid is het purperhart van nature paars van kleur. Deze unieke eigenschap ontstaat door de reactie van het hout met de lucht en UV-licht, waardoor het een prachtig en opvallend aspect aan de tafel toevoegt.

Of je nu op zoek bent naar een standaard design bijzettafel of juist een luxe op maat gemaakt exemplaar wilt laten creëren, bij Boys With Wood ben je aan het juiste adres. We begrijpen dat iedereen zijn eigen stijl en specifieke behoeften heeft, en daarom staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bijzettafel die aansluit bij jouw wensen en smaak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we je verder kunnen begeleiden en samen kunnen werken aan een prachtige en functionele toevoeging aan jouw interieur.

bottom of page