top of page

HOUTEN PLANTENKRUKJES
 

Houten plantenkrukjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten, en ze vervullen een belangrijke rol als standaards voor je geliefde planten. Deze krukjes van hout zijn ideaal voor mensen die hun planten willen laten opvallen en een natuurlijke sfeer willen creëren in huis, op kantoor of zelfs in de tuin. Ze voegen op subtiele wijze een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Bij Boys With Wood geloven we in duurzaamheid en verspilling vermijden. Daarom kwamen we op het idee om met resthout handgemaakte plantenkrukjes te creëren. Elk plantenkrukje van hout is uniek vanwege de diverse vormen en afmetingen die worden bepaald door de materialen die we beschikbaar hebben. Op deze manier geven we resthout een nieuw leven en dragen we bij aan een circulaire economie.

Je kunt deze prachtige houten plantenkrukjes bewonderen en aanschaffen bij Ieder z'n vak, gevestigd in de Lange Hezelstraat 72-76 te Nijmegen. Het is een plek waar vakmanschap en creativiteit samenkomen, en waar je inspiratie kunt opdoen voor je interieur.

Als je niet in de gelegenheid bent om naar Nijmegen te komen, maar wel interesse hebt in een houten plantenkrukje, of als je graag een krukje wilt laten ontwerpen dat perfect aansluit bij je eigen interieur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We luisteren graag naar je wensen en zullen ons best doen om aan je verwachtingen te voldoen.

bottom of page