top of page

OPEN SOURCE RADIO
 

2023 - Van radiostation 'Open Source Radio' hebben we de eer gekregen om hun decor, de binnenkant van de container, te restylen.

Het in Nijmegen gevestigde radiostation dat zich in een container bevindt op het terrein van de Hubert was toe aan een nieuw interieur. De insteek was dat de sfeer in de container naar een warmer niveau getild moest worden. De oplossing: hout. Veel hout. We hebben een zogeheten french cleat systeem aangebracht. Dit creëert de mogelijkheid om te schuiven met decorstukken zonder het verlies van een eenduidige beeldtaal. Voor OSR hebben we verscheidene cleats ontwikkeld. Zo is het mogelijk om bakken met LP's aan de muur te hangen, fotolijsten te plaatsen, wierook aan te steken, maar vooral ook de mogelijkheid om te spelen met de camerastandpunten. Daarnaast hebben we de stickerwand uit het oude interieur verwijderd en deze vervolgens omgetoverd tot een nieuwe dj-booth.

Boys With Wood heeft ook een eigen radiostation, daardoor konden we ons goed verplaatsen in de behoeften van Open Source Radio. We hebben dan ook de eer gekregen om de eerste te zijn die een radio-uitzending mocht houden in de vernieuwde container. Check de link hieronder om de uitzending terug te zien:

Boys With Wood x Open Source Radio stream


https://opensourceradio.nl/

bottom of page