top of page

HIGH-END AUDIO MEUBEL

Audiomeubels zijn al decennialang een onmisbaar onderdeel van de muziekwereld. In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw werden er al speciale audiomeubels gemaakt om de steeds populairder wordende platenspelers en geluidsinstallaties een mooie plek te geven in huis. Tegenwoordig zie je een heropleving van de audiomeubels en dat is niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken de charme van het draaien van vinyl en willen hun kostbare collectie op een mooie en functionele manier kunnen presenteren. Een high-end audiomeubel is dan natuurlijk onmisbaar in huis! 

Boys with Wood is een meubelmakerij die zich specialiseert in het maken van massief houten meubels, waaronder high-end audiomeubels. Wij hebben een passie voor vinyl en audio-installaties. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een kast te hebben die de juiste opslag en presentatie voor uw audio-installatie biedt. Een perfecte oplossing hiervoor is bijvoorbeeld onze Altar Hima, een high-end audiomeubel.

In januari 2023 is de dochteronderneming 'Altar Audio Furniture' geboren. Op basis van jouw specifieke vraag ontwerpen en maken wij kasten voor je audio-installatie van topkwaliteit die precies aan jouw eisen voldoen. Het is de perfecte manier om uw liefde voor muziek te tonen en uw audioapparatuur op een elegante en functionele manier te presenteren! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw ideale high-end audiomeubel.

Prijsrange: €1.000,- tot €6.000,-

Meer informatie:

bottom of page